Указател - Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.:

РАБОТА В ЧУЖБИНА - ФИРМА РЕНАТО
РАБОТА В ЧУЖБИНА - ФИРМА РЕНАТО РАБОТА В ЧУЖБИНА - ФИРМА РЕНАТО

РАБОТА В ЧУЖБИНА - ФИРМА РЕНАТО

Категория: Услуги

 

Фирмата е създадена през 2006 г., като основната дейност е насочена към програми за културен обмен (work and travel, Au pair, NVQ). През последните шест години установихме добри контакти и стабилни партньорски взаимоотношения с водещи компании в сферата на туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, услуги и търговия.

Също така работим по програми свързани с помощ на възрастни и малки деца в Австрия и Германия. Със съдействието на нашите партньори, днес много австрийски и немски семейства, получават помощ от нашите кадри.

От началото на 2011 г. фирмата е изключителен представител за България на "SBDeadSea" - водеща козметична компания във Великобритания, с централен офис в Бристол, занимаваща се с продажбата на козметични продукти и аксесоари за коса в едни от най-известните Молове. Целта на тази NVQ програма е да усъвършенства опита, езиковото ниво и търговския нюх на кандидата и е свързана с практика и обучение. Статута на кандидатите е SELF EMPLOYED / ЧАСТНОПРАКТИКУВАЩ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. За кандидатите заминаването е напълно безплатно – без такси от България и последващи във Великобритания.

Всички програми са свързани с платени стажове в различни видове специалности и целят обучението и практическите занятия на кандидатите.

Програмите за културен обмен, практика, стаж и обучение се провеждат с необходимото работно разрешително, виза или друг документ за статут, удостоверяващ легалността на участника. Фирмата не предлага програми за работа на трудов договор и посредничество по смисъла на ЗНЗ и подзаконовите актове от прилагането му.

Целта на Компанията е с времето да се предлага една улеснена процедура по заминаването, необвързана с финансови ангажименти към кандидатите , като към този момент можем да се похвалим с напълно безплатни програми за 3 от нашите оферти: Програмата за Великобритания "Продавач-Консултанти" в Молове , Програмата за Австрия "Асистенти за помощ на стари хора и малки деца " и Програмата за Германия " Асистенти за помощ на стари хора и малки деца ".

Основната цел на нашата фирма е да предостави своевременно, надеждно и ефективно, възможно най-добрите услуги, отговарящи на очакванията, както на нашите български клиенти, така и на чуждестранните ни партньори. Предлагаме Ви дългосрочно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и лично отношение.

Адрес: гр. Казанлък , ПК 6100, пл. "Севтополис" №17, ет. 3
   
website www.renato-job.com
   
Tелефони: 0878 12 28 21 и 0885 17 83 97
   
Работно време: от понеделник – петък, от 10:00 до 17:30 ч., за работа с клиенти.
   
AddThis Social Bookmark Button